_OSS4981.jpg

Michael Brandt
Ansvarig för nätverksträffarna

Michael Brandt är 27 år gammal och har arbetat inom restaurangbranschen i 10 år. Som tonåring sommarjobbade Michael med att sälja frukt och grönsaker på Kungsholmstorg, men kort därefter fick han anställning på McDonald’s. Tanken var ett extrajobb vid sidan av studierna vilket snabbt övergick till mer och mer ansvar. Kort därpå följde en kometkarriär från medarbetare till ansvarig driftchef för sju McDonald’s-restauranger redan vid 24 års ålder. Efter många ledarskapskurser i Sverige och England har Michael alltid högst upp på agendan att nå sina mål tillsammans med sina människor han arbetar med. Därför är varje spelare lika viktiga i ett team. ”Inom restaurangbranschen finns många möjligheter till karriär, om man inte uppmärksammar och tar vara på kompetensen och intresset i tid tappar vi bra människor till andra branscher". Idag arbetar Michael med Out Of Office AW.

Maila Michael

 

_OSS5079.jpg

Tess Humble Dillner
Ansvarig för utbildningar och stipendier

Tess Humble Dillner är 27 år och hennes intresse för hotell och restaurang började när hon var 16 år. Därför började hon sin resa med att jobba som servis och vidare som hovmästare, platschef samt nattklubbschef för restaurangkoncernen Svenssons Krogar i Uppsala. Efter studier på Hotel Institute Montreux i Schweiz och praktik på The Dorchester i London valde hon att komma tillbaka som sälj-och driftschef på Svenssons Krogar. Efter Svenssons gick hon vidare till Nordic Choice Hotels/Clarion som restaurangchef på Kitchen & Table för att sedan gå vidare som Food & Beverage Manager för Nordic Hotels. Sedan 2015 är Tess även aktiv som styrgruppsmedlem för YCHL.

Maila Tess

_OSS5061.jpg

Sebastian Seeman
Grundare och ansvarig för samarbeten och utveckling

Sebastian Seeman är 28 år gammal. Hans resa inom besöksnäringen började när han var 15 år gammal på Stallmästaregården, där fick han lära sig att arbeta som frukostvärd, receptionist och servitör. Efter två säsonger på Storhogna Högfjällshotell & SPA och en säsong på Vadstena kloster hotell så bestämde han sig för att börja studera på IHM Business School, där han läste Affärsutveckling inom turism och besöksnäring. Vid sidan av sina studier arbetade han på Berns och när studierna var klara började han som marknadsassistent på Hamburger Börs, efter det fortsatte han som säljare för Nordic Choice Hotels för att senare gå till  Södra Teatern som driftchef. Idag arbetar Sebastian som F&B Manager på Pop House och startade nätverket Young Creative Hospitality Leaders 2014 eftersom han tyckte att det fattades ett forum för unga ledare i besöksnäringen.

Maila Sebastian

 
 
_OSS5035.jpg

Simone Pohjolainen
Ansvarig för sociala medier

Simone Pohjolainen är 27 år gammal och älskar besöksnäringen. Hon satte sin fot i branschen redan som 15 åring och har genom Nordic Choice Hotels och hotellkedjan Comfort utvecklats från receptionist till receptionschef och sedan genomgått ett internt Management Trainee-program. Simone studerade marknadsföring och sociala medier (SOME) på sidan av sitt arbete med marknadsföring centralt i samma bolag och arbetade slutligen som Head of Learning and Development för NCH innan hon valde att satsa helhjärtat på det digitala. Idag jobbar hon heltid med marknadsföring i sociala medier på Cure Media och är även ansvarig för YCHL's sociala kanaler.

Maila Simone

 
_OSS4987.jpg

Steffen Sander
Ansvarig för nätverksträffarna

Steffen Sander är 24 år gammal och har 9-års arbetserfarenhet inom hotell i Tyskland, England, Norge och Sverige. Idag jobbar han som Cluster Front Office Manager på två Radisson Blu hotell i Stockholm. 2015 mottog han titeln "Young Leader of the Year" av Carlson Rezidor Hotel Group och vann även den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Unga Branschstjärna" av Visita. Steffen är otroligt passionerad i sitt jobb och brinner för uppdraget att lyfta och representera branschen samt att agera som ambassadör för besöksnäringen. Integration av generation Y & Z på våra arbetsplatser är en av Steffens hjärtefrågor

Maila Steffen