YCHL SUMMIT 2017 - Employer Branding
Apr
27
3:00pm 3:00pm

YCHL SUMMIT 2017 - Employer Branding

  • 1 Mosebacke torg Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Vi upprepar förra årets succé! - Alla är välkomna oavsett ålder!

Vill du ha tips och trix på hur du ska attrahera och rekrytera rätt medarbetare? Eller hur du sätter rätt förväntningar till dina nyanställda? Eller varför inte hur du behåller och utvecklar dina medarbetare du har när de väl är på plats?

Efter förra årets succé så anordnar Young Creative Hospitality Leaders återigen en eftermiddag med YCHL Summit där alla åldrar är välkomna! 27e april kommer våra konferencierer guida dig genom en eftermiddag med ett tema som är den hetaste potatisen just nu; Employer Branding.

Tre paneldebatter. Tolv erfarna paneldeltagare. 400 platser. Högt i tak.

Utöver det bjuder vi på pausunderhållning och eftersom vår DJ från förra året också hade en riktigt kul eftermiddag så kommer han att leverera energi även denna gång!

Efter avslutad debatt lovar vi dig Stockholms bästa utsikt på Södra Teatern. Självklart i kombination med mingel och nätverkande.

Lämna glad, insiktsfull och överraskad. Välkommen till Södra Teatern och YCHL Summit 2017.

Boka din biljett nu, och hey, glöm inte ta med din kollega!

 

View Event →
Feedback och internkommunikation
Feb
23
8:00am 8:00am

Feedback och internkommunikation

  • 17 Rålambsvägen Stockholm, Stockholms län, 112 59 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

YCHL har glädjen att välkomna Ledarna, Sveriges största chefsorganisation till nätverksträffen den 23:e. Atelier23 intas av ledarskapsproffset AnnCharlotte Bretan som delar med sig av tekniker och feedbackstruktur för att säkerställa värdefulla återkopplingar.

Hur når du fram till din kollega/anställd som du vill ge återkoppling? Konstruktiv feedback, vad är det egentligen och hur är den uppbyggd? Hur bemöter du en osamarbetsvillig anställd? Eller hanterar du motstånd, tystnad, gråt, sarkasm som kan uppstå under samtal?

Under morgonens två timmar kommer vanliga fallgropar, tips och tricks samt roliga, praktiska övningar gås igenom. Du har inte bara knutit värdefulla nya kontakter med andra unga ledare inom besöksnäringen utan även kunnat fylla på din kunskapsbank!

Lämna morgonen med större trygghet att ge feedback framöver.

Är du ung ledare i besöksnäringen mellan 23-29 år, anmäl dig nu!
Som vanligt är det gratis och anmälan görs nedan.

High Five och VI SES!

View Event →
 Inbjudan till Informationsseminarium med YCHL och SEG
Feb
13
5:30pm 5:30pm

Inbjudan till Informationsseminarium med YCHL och SEG

SEG-Swiss Education Group i partnerskap med YCHL-Young Creative Hospitality Leaders arrangerar ett informationsseminarium om vidareutbildningar och stipendium som erbjuds genom organisationen.

Seminariet följs av ett bubblande mingel. Ta chansen att träffa representanter från Schweiz och från YCHL.

View Event →
Förändringsprocesser och motstånd
Nov
24
8:00am 8:00am

Förändringsprocesser och motstånd

  • Rålambsvägen Stockholm, Stockholms län Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Jorden snurrar allt fortare och förändringsarbete är en given del av chefens vardag, för egentligen behöver man hela tiden hantera små och stora förändringar. Den stora utmaningen i att leda förändring, vare sig det gäller en omorganisation, införandet av ett nytt system eller helt enkelt bara en ny rutin som ska tillämpas, är att få medarbetarna att arbeta på ett annorlunda sätt, såväl nu som framöver. Det krävs att varje individ i teamet själv inser det nödvändiga i förändringen för att den ska bli beständig – men hur exakt lyckas man med det? Och hur ska motstånd under processens gång hanteras, hur ska kommunikationen skötas och vad händer med motivationen? Vad är framgångsrecepten bakom lyckade förändringar?

Kom och lyssna på en spännande, lärorik och intressant paneldebatt kring ämnet ”Förändringsprocesser och motstånd"

Observera att åldersgränsen är 23 - 29 år.

View Event →
YCHL - Exclusive Dinner
Oct
26
7:00pm 7:00pm

YCHL - Exclusive Dinner

  • 17 Rålambsvägen Stockholm, Stockholms län, 112 59 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Visst kan det vara tufft att vara ung chef och leda äldre anställda ibland? Hur är det egentligen att ansvara för ett team där man själv är yngst? Både generationskrockar, makt, motstånd och fördomar kan ställa till det, men hur kan du som ung chef säkerställa att du får respekt samtidigt som du skapar resultat? Går det att lösa genom att bygga ett dynamiskt team? Hur var det nu igen med att få med alla på samma tåg, att försöka att inte springa för fort och att anpassa sin ledarstil efter varje individ? 

Under YCHL- Exclusive Dinner serveras en 3-rätters middag för 500 kronor. Du betalar själv för middagen och tillhörande dryck på plats. Det finns endast 7 platser att boka och med på middagen är styrgruppen från YCHL samt en senior person som är rutinerad på kvällens ämne.

Anmäl dig till på länken nedan för att vara med på YCHL - Exclusive Dinner där några få utvalda medlemmar delar med sig av sina utmaningar, stöttar och höjer varandra. Med högt i tak, öppen diskussion och i förtroende hoppas vi att vi tar med oss konkreta tips och lärdomar hem efter kvällens slut. Dessutom får vi alla ett utökat nätverk som vi alla tjänar på, framför allt vi unga chefer!

View Event →