Back to All Events

YCHL - Exclusive Dinner

  • 17 Rålambsvägen Stockholm, Stockholms län, 112 59 Sweden (map)

Visst kan det vara tufft att vara ung chef och leda äldre anställda ibland? Hur är det egentligen att ansvara för ett team där man själv är yngst? Både generationskrockar, makt, motstånd och fördomar kan ställa till det, men hur kan du som ung chef säkerställa att du får respekt samtidigt som du skapar resultat? Går det att lösa genom att bygga ett dynamiskt team? Hur var det nu igen med att få med alla på samma tåg, att försöka att inte springa för fort och att anpassa sin ledarstil efter varje individ? 

Under YCHL- Exclusive Dinner serveras en 3-rätters middag för 500 kronor. Du betalar själv för middagen och tillhörande dryck på plats. Det finns endast 7 platser att boka och med på middagen är styrgruppen från YCHL samt en senior person som är rutinerad på kvällens ämne.

Anmäl dig till på länken nedan för att vara med på YCHL - Exclusive Dinner där några få utvalda medlemmar delar med sig av sina utmaningar, stöttar och höjer varandra. Med högt i tak, öppen diskussion och i förtroende hoppas vi att vi tar med oss konkreta tips och lärdomar hem efter kvällens slut. Dessutom får vi alla ett utökat nätverk som vi alla tjänar på, framför allt vi unga chefer!

Later Event: November 24
Förändringsprocesser och motstånd